Türk Yıldızları NATO Zirvesi kapsamında Ankara'da gösteri uçuşu yapacak

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 05.07.2026 - 13:00, Güncelleme: 05.07.2026 - 12:57 45 kez okundu.
 

Türk Yıldızları NATO Zirvesi kapsamında Ankara'da gösteri uçuşu yapacak

Ankara Valiliği, Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları'nın NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında gösteri uçuşu gerçekleştireceğini bildirdi.
ANKARA (AA) - Valilikten yapılan açıklamada, Türk Yıldızları'nın bugün son provayı, yarın ise gösteri uçuşunu yapacağı belirtildi.Uçuşların 15.15-15.30 saatleri arasında gerçekleştirileceği ifade edilen açıklamada, uçak sesi ve oluşabilecek hava trafiği nedeniyle vatandaşların herhangi bir tedirginlik yaşamaması amacıyla kamuoyunun bilgilendirildiği kaydedildi.Muhabir: Hüseyin Cem Dağıstanlı
Ankara Valiliği, Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları'nın NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında gösteri uçuşu gerçekleştireceğini bildirdi.

ANKARA (AA) - Valilikten yapılan açıklamada, Türk Yıldızları'nın bugün son provayı, yarın ise gösteri uçuşunu yapacağı belirtildi.

Uçuşların 15.15-15.30 saatleri arasında gerçekleştirileceği ifade edilen açıklamada, uçak sesi ve oluşabilecek hava trafiği nedeniyle vatandaşların herhangi bir tedirginlik yaşamaması amacıyla kamuoyunun bilgilendirildiği kaydedildi.


Muhabir: Hüseyin Cem Dağıstanlı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.