D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde kar etkili oluyor

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 14.01.2026 - 14:30, Güncelleme: 14.01.2026 - 14:23 145 kez okundu.
 

D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde kar etkili oluyor

Ankara ile İstanbul arasında önemli geçiş güzergahlarından D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde kar etkili oluyor.
BOLU (AA) - Bölgede kar yağışı özellikle Dağkent, Yumrukaya, Abant kavşağı, Bakacak, Karanlıkdere ve Seymenler mevkilerinde görülüyor.Karayolları ekipleri, güzergahta kar küreme ve tuzlama çalışması yürütüyor.Bölgede görev yapan trafik ekipleri ise sürücüleri kar yağışına karşı dikkatli olmaları, araçlarında çekme halatı, takoz ve zincir bulundurmaları konusunda uyarıyor.Muhabir: Mehmet Emin Gürbüz
Ankara ile İstanbul arasında önemli geçiş güzergahlarından D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde kar etkili oluyor.

BOLU (AA) - Bölgede kar yağışı özellikle Dağkent, Yumrukaya, Abant kavşağı, Bakacak, Karanlıkdere ve Seymenler mevkilerinde görülüyor.

Karayolları ekipleri, güzergahta kar küreme ve tuzlama çalışması yürütüyor.

Bölgede görev yapan trafik ekipleri ise sürücüleri kar yağışına karşı dikkatli olmaları, araçlarında çekme halatı, takoz ve zincir bulundurmaları konusunda uyarıyor.


Muhabir: Mehmet Emin Gürbüz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.