Özel'den Erdoğan'ın 'hazmedemedi' sözlerine yanıt

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.06.2024 - 10:41, Güncelleme: 17.06.2024 - 10:41 617+ kez okundu.
 

Özel'den Erdoğan'ın 'hazmedemedi' sözlerine yanıt

Özel'den Erdoğan'ın 'hazmedemedi' sözlerine yanıt
Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta başında, 18 yıl sonra ilk kez CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Türkiye siyasetinde gündeme gelen "normalleşme sürecinin" devam edip etmeyeceği merakla beklenirken görüşmenin ardından karşılıklı açıklamalar gelmeye devam ediyor. İspanya-İtalya ziyareti dönüşü uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, "Bizim iade-i ziyaretimizi demek ki hazmedemediler. Eğer bu iade-i ziyaretimizi CHP'nin başındaki arkadaş hazmedebilseydi, bu tür bir açıklamayı yapmaya gerek duymazdı" şeklinde konuştu. Özel de, Erdoğan'a, "Bu sözleri üzerimize hiç almıyoruz. Bu işi başlatan biziz. Herhalde onu yine ittifak ortağına söylüyor. Cumhur İttifakı'nın ortakları bizim üzerimizden iletişim kuruyorlar" şeklinde yanıt verdi. Yorumcular, Özel’in,  “görüşmede, emekli ve asgari ücrete zam hakkında da konuşulduğunu ancak "umutlu bir işaret almadığını, normalleşme olacaksa çiftçiden, emekliden, esnaftan, işçiden başlamalıdır. Onların yüzü gülmeden bizim yüzümüz gülmez. Asgari ücrete zam yapılmazsa en sert tepkiyi göstereceğiz” sözleri üzerine Erdoğan’ın bu yorumda bulunduğunu belirtiyorlar.  
Özel'den Erdoğan'ın 'hazmedemedi' sözlerine yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta başında, 18 yıl sonra ilk kez CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Türkiye siyasetinde gündeme gelen "normalleşme sürecinin" devam edip etmeyeceği merakla beklenirken görüşmenin ardından karşılıklı açıklamalar gelmeye devam ediyor.

İspanya-İtalya ziyareti dönüşü uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, "Bizim iade-i ziyaretimizi demek ki hazmedemediler. Eğer bu iade-i ziyaretimizi CHP'nin başındaki arkadaş hazmedebilseydi, bu tür bir açıklamayı yapmaya gerek duymazdı" şeklinde konuştu.

Özel de, Erdoğan'a, "Bu sözleri üzerimize hiç almıyoruz. Bu işi başlatan biziz. Herhalde onu yine ittifak ortağına söylüyor. Cumhur İttifakı'nın ortakları bizim üzerimizden iletişim kuruyorlar" şeklinde yanıt verdi.

Yorumcular, Özel’in,  “görüşmede, emekli ve asgari ücrete zam hakkında da konuşulduğunu ancak "umutlu bir işaret almadığını, normalleşme olacaksa çiftçiden, emekliden, esnaftan, işçiden başlamalıdır. Onların yüzü gülmeden bizim yüzümüz gülmez. Asgari ücrete zam yapılmazsa en sert tepkiyi göstereceğiz” sözleri üzerine Erdoğan’ın bu yorumda bulunduğunu belirtiyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.