Manifest’in ilk İngiltere konseri
Manifest’in ilk İngiltere konseri
Manifest’in ilk İngiltere konseri
İlk İngilizce şarkıları 'Tralala' ile uluslararası dinleyici kitlesine ulaşmayı hedefleyen Manifest, Londra'daki yeni döneminde Türkiye'den çıkan müziği daha geniş bir kitleye taşımaya hazırlanıyor.
Manifest, yeni şarkıları "Tralala"yı tanıtmak için perşembe akşamı Londra'da düzenlenen tekne partisinde sahne aldı. Grubun ilk İngilizce şarkısı olan "Tralala", 9 Ekim'de müzikseverlerle buluşacak.
"Tralala" ile uluslararası dinleyici kitlesine ulaşmayı hedefleyen Manifest, Londra'daki yeni döneminde Türkiye'den çıkan müziği daha geniş bir kitleye taşımaya hazırlanıyor.
Grup üyelerinden Emine Hilal Yelekçi, yeni şarkılarında kendilerine özgü seslerin öne çıktığını belirterek, parçanın dinleyicileri grubun diğer çalışmalarına da yönlendirmesini umduğunu söyledi.
Yelekçi, Rosalía ve Bad Bunny gibi sanatçıların kendi dillerindeki müzikleri dünya çapında dinleyicilere ulaştırmasına atıfta bulunarak, "Belki dünyanın dört bir yanında insanlar Türkçe şarkılar söyleyebilir," dedi.
Öteyandan Manifest İngiltere'deki ilk büyük konserine hazırlanıyor. Grup, 16 Ekim 2026'da Londra'daki OVO Arena Wembley'de sahne alacak
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
