Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 11 işçi alacak

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 04.05.2026 - 09:30, Güncelleme: 04.05.2026 - 09:08 68 kez okundu.
 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 11 işçi alacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, 11 işçi istihdam edecek.
ANKARA (AA) - Resmi Gazete'de yer alan ilana göre söz konusu personel, "daimi işçi" statüsünde görev yapacak.Bu kapsamda 5 mühendis, 5 tekniker ve 1 veri giriş operatörü alınacak. Başvurular, Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak.Kurumca nihai listelerin belirlenmesinin ardından sözlü sınav/mülakat yeri, saati ve tarihi ayrıca duyurulacak.Asıl ve yedek aday listeleri, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün internet sitesinden ilan edilecek, listedeki adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak. Muhabir: Arife Yıldız Ünal
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, 11 işçi istihdam edecek.

ANKARA (AA) - Resmi Gazete'de yer alan ilana göre söz konusu personel, "daimi işçi" statüsünde görev yapacak.

Bu kapsamda 5 mühendis, 5 tekniker ve 1 veri giriş operatörü alınacak. Başvurular, Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak.

Kurumca nihai listelerin belirlenmesinin ardından sözlü sınav/mülakat yeri, saati ve tarihi ayrıca duyurulacak.

Asıl ve yedek aday listeleri, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün internet sitesinden ilan edilecek, listedeki adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.


 

Muhabir: Arife Yıldız Ünal

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.