Futbolun 16 yaşındaki yeni İspanyol süperstarı

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.07.2024 - 11:53, Güncelleme: 10.07.2024 - 11:53 872+ kez okundu.
 

Futbolun 16 yaşındaki yeni İspanyol süperstarı

Futbolun 16 yaşındaki yeni İspanyol süperstarı
İspanya'nın 1-0 geride başladığı maçta Yamal ceza sahası dışından harika bir vuruşla topu üst köşeye göndererek adını tarih kitaplarına yazdırdı. Futbol otoriteleri "Maçın, belki de turnuvanın en unutulmaz anıydı. Bir süperstar doğdu. Bu tek kelimeyle inanılmaz. Bu yaptığı inanılmaz" yorumununda bulundu. Genç oyuncu, Münih'teki Allianz Arena'da ve tüm dünyada maçı izleyenlerin soluğunu kesen gol, özellikle zamanlaması açısından etkileyiciydi. Bu büyük turnuvanın yarı final maçında, takımının 1-0 yenik olduğu, çok stresli bir andı. Ve o, böyle bir anda, o golü rahatlıkla attı. Yamal bu "ağır siklet mücadeleye" hazırlık aşamasının hiçbir evresinde de gerginlik belirtisi göstermedi.. İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis de la Fuente, Yamal için "Bir deha parıltısı gördük. Hepimiz ona iyi bakmalıyız. Onunla aynı alçakgönüllülükle çalışmayı sürdürüp, performansını devam etmesini sağlamak istiyorum" diye konuştu. Yamal'ın yaşına göre çok daha tecrübeli bir futbolcu görünümü verdiğini söyleyen teknik adam "İspanyol olmasını, takımımızda olmasını kutluyorum. Ona güveniyoruz ve umarım gelecek yıllarda da onun futbolundan keyif almaya devam ederiz" dedi.  
Futbolun 16 yaşındaki yeni İspanyol süperstarı

İspanya'nın 1-0 geride başladığı maçta Yamal ceza sahası dışından harika bir vuruşla topu üst köşeye göndererek adını tarih kitaplarına yazdırdı.

Futbol otoriteleri "Maçın, belki de turnuvanın en unutulmaz anıydı. Bir süperstar doğdu. Bu tek kelimeyle inanılmaz. Bu yaptığı inanılmaz" yorumununda bulundu.

Genç oyuncu, Münih'teki Allianz Arena'da ve tüm dünyada maçı izleyenlerin soluğunu kesen gol, özellikle zamanlaması açısından etkileyiciydi.

Bu büyük turnuvanın yarı final maçında, takımının 1-0 yenik olduğu, çok stresli bir andı. Ve o, böyle bir anda, o golü rahatlıkla attı.

Yamal bu "ağır siklet mücadeleye" hazırlık aşamasının hiçbir evresinde de gerginlik belirtisi göstermedi..

İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis de la Fuente, Yamal için "Bir deha parıltısı gördük. Hepimiz ona iyi bakmalıyız. Onunla aynı alçakgönüllülükle çalışmayı sürdürüp, performansını devam etmesini sağlamak istiyorum" diye konuştu.

Yamal'ın yaşına göre çok daha tecrübeli bir futbolcu görünümü verdiğini söyleyen teknik adam "İspanyol olmasını, takımımızda olmasını kutluyorum. Ona güveniyoruz ve umarım gelecek yıllarda da onun futbolundan keyif almaya devam ederiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.