Trump, 2028 başkanlık seçimlerinde ABD Başkan Yardımcısı JD Vance'i halefi olarak görmüyor

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 11.02.2025 - 13:32, Güncelleme: 11.02.2025 - 13:14 653+ kez okundu.
 

Trump, 2028 başkanlık seçimlerinde ABD Başkan Yardımcısı JD Vance'i halefi olarak görmüyor

ABD Başkanı Donald Trump, 2028 başkanlık seçimlerinde ABD Başkan Yardımcısı JD Vance'i "halefi olarak görmediğini" belirtti.
WASHINGTON (AA) - Trump, Fox News kanalına verdiği röportajda, Başkan Yardımcısı JD Vance'e ilişkin konuştu.Kendisine, Vance'i halefi olarak görüp görmediği sorulan Trump, "Hayır, ancak çok yetenekli." diye cevap verdi.JD Vance'in "harika bir iş çıkarttığını" belirten Trump, konuya ilişkin yorum yapmak için "çok erken" olduğunu söyledi.ABD Başkan Yardımcısı JD VanceVance, Ohio'nun işçi sınıfı bir ailesinde zorlu bir çocukluk geçirdikten sonra deniz piyadesi olarak görev aldı.Yale Üniversitesi'nde hukuk eğitimi alan Vance, 2017'de internet üzerinden çalışan online ödeme sistemi Paypal'ın kurucusu Peter Thiel'in yardımıyla kendi yatırım şirketini kurdu.JD Vance, Trump'a yönelik geçmişteki sert eleştirilerine rağmen, 2022'de Ohio'dan Cumhuriyetçi Parti senatörü seçilerek siyasete girdi ve Trump ile arasını düzelterek ABD Başkan Yardımcılığına kadar yükseldi.Muhabir: Elif Gültekin Karahacıoğlu
ABD Başkanı Donald Trump, 2028 başkanlık seçimlerinde ABD Başkan Yardımcısı JD Vance'i "halefi olarak görmediğini" belirtti.

WASHINGTON (AA) - Trump, Fox News kanalına verdiği röportajda, Başkan Yardımcısı JD Vance'e ilişkin konuştu.

Kendisine, Vance'i halefi olarak görüp görmediği sorulan Trump, "Hayır, ancak çok yetenekli." diye cevap verdi.

JD Vance'in "harika bir iş çıkarttığını" belirten Trump, konuya ilişkin yorum yapmak için "çok erken" olduğunu söyledi.

ABD Başkan Yardımcısı JD Vance

Vance, Ohio'nun işçi sınıfı bir ailesinde zorlu bir çocukluk geçirdikten sonra deniz piyadesi olarak görev aldı.

Yale Üniversitesi'nde hukuk eğitimi alan Vance, 2017'de internet üzerinden çalışan online ödeme sistemi Paypal'ın kurucusu Peter Thiel'in yardımıyla kendi yatırım şirketini kurdu.

JD Vance, Trump'a yönelik geçmişteki sert eleştirilerine rağmen, 2022'de Ohio'dan Cumhuriyetçi Parti senatörü seçilerek siyasete girdi ve Trump ile arasını düzelterek ABD Başkan Yardımcılığına kadar yükseldi.


Muhabir: Elif Gültekin Karahacıoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.