Adana'da ilkokul öğrencilerinin atlı polislerle gezme hayali gerçek oldu

Kültür-Sanat (AA) - Anadolu Ajansı | 02.02.2025 - 12:01, Güncelleme: 02.02.2025 - 11:54 375 kez okundu.
 

Adana'da ilkokul öğrencilerinin atlı polislerle gezme hayali gerçek oldu

Adana'da atlı polislerle tanışmayı isteyen ilkokul öğrencileri, ekiplerle gezdi, kum pistte tur attı.
ADANA (AA) - Çarkıpare Şehit Ertan Tokuş İlkokulu 2. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Poyraz Efe Tuaç, atlı polis resmi çizdiği kağıda "Polis ağabeyler ve ablalar, Allah izin verirse yanınıza geleceğiz. Siz bizi hırsızlardan korursunuz. Size kalbimizi borçluyuz." notu yazdı.Anne Esma Tuaç da oğlunun hazırladığı notu mektupla İl Emniyet Müdürlüğü'ne gönderdi.Mektubun ulaşmasının ardından Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, evlerinden aldıkları Tuaç ve 3 sınıf arkadaşını Atlı Polis Grup Amirliği'ne götürdü.Ekiplerle tanışan öğrenciler, atlı polislerle kum pistte tur attı.Poyraz Efe Tuaç, ata bindiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Polis olmak istiyorum. Ata binip koşturan atlı polisleri çizmiştim. Gerçek olacağını hiç düşünmüyordum." dedi.Muhabir: Eren Bozkurt
Adana'da atlı polislerle tanışmayı isteyen ilkokul öğrencileri, ekiplerle gezdi, kum pistte tur attı.

ADANA (AA) - Çarkıpare Şehit Ertan Tokuş İlkokulu 2. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Poyraz Efe Tuaç, atlı polis resmi çizdiği kağıda "Polis ağabeyler ve ablalar, Allah izin verirse yanınıza geleceğiz. Siz bizi hırsızlardan korursunuz. Size kalbimizi borçluyuz." notu yazdı.

Anne Esma Tuaç da oğlunun hazırladığı notu mektupla İl Emniyet Müdürlüğü'ne gönderdi.

Mektubun ulaşmasının ardından Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, evlerinden aldıkları Tuaç ve 3 sınıf arkadaşını Atlı Polis Grup Amirliği'ne götürdü.

Ekiplerle tanışan öğrenciler, atlı polislerle kum pistte tur attı.

Poyraz Efe Tuaç, ata bindiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Polis olmak istiyorum. Ata binip koşturan atlı polisleri çizmiştim. Gerçek olacağını hiç düşünmüyordum." dedi.


Muhabir: Eren Bozkurt

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ulusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.